Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Viva uitgeroepen tot tijdschrift van het jaar

Shownieuws

Het vrouwenblad Viva is donderdagavond uitgeroepen tot tijdschrift van het jaar. Het weekblad kreeg in Aalsmeer de prestigieuze Mercur 2007 uitgereikt.

Het vrouwenblad Viva is donderdagavond uitgeroepen tot tijdschrift van het jaar. Het weekblad kreeg tijdens het Tijdschriftengala in Aalsmeer de prestigieuze Mercur 2007 uitgereikt.

De tijdelijke hoofdredactrice van het tijdschrift, Jossine Modderman, nam het beeldje in ontvangst. Het blad liet in de categorie van beste tijdschrift Glamour, Girlz! en Quest achter zich.

Het wetenschapsblad Quest viel niettemin ook in de prijzen. Karlijn van Overbeek sleepte de prijs voor beste hoofdredacteur in de wacht. De beste nieuwe lancering van het jaar was volgens de vakjury de culturele glossy Hollands Diep.

Vorig jaar werd Eigen Huis & Interieur uigeroepen tot tijdschrift van het jaar. Carmen Straatsma van de modeglossy Elle kreeg toen een onderscheiding als beste hoofdredacteur en het lifestyleblad Glamour kreeg de prijs voor beste nieuwe lancering.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen