Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Zieke' Britney Spears maakt LA onveilig

Shownieuws

Naar eigen zeggen kon Britney Spears wegens ziekte geen getuigenis afleggen. Camera's legden echter vast hoe ze tot diep in de nacht door Los Angeles reed.

Naar eigen zeggen kon Britney Spears woensdag wegens ziekte geen getuigenis afleggen. Een cameraploeg van de Amerikaanse showbizzsite TMZ legde echter vast hoe de zangeres tot diep in de nacht door Los Angeles reed in haar witte sportwagen. In een filmpje op de website is te zien hoe het notoire feestbeest vrolijk met fotografen babbelt.

De 26-jarige Spears moest onder ede getuigen in de voogdijzaak die haar ex-man Kevin Federline tegen haar heeft aangespannen. Een grote groep paparazzi wachtte tevergeefs voor het kantoor van zijn advocaat, waar het verhoor zou plaatsvinden.

Ook van haar nachtelijke bezoek aan een verlaten benzinestation wist de gevallen popster woensdag een circus te maken. Achtervolgd door vele fotografen liep ze naar de ingang van het tankstation. Toen ze vaststelde dat het was gesloten, beende ze rustig weer terug.

Hoewel ze weigerde vragen te beantwoorden over haar afwezigheid bij de hoorzitting, was ze uitermate spraakzaam over de kiekjes die de paparazzi maakten. Eén van de fotografen toonde haar op het schermpje van zijn digitale camera enkele plaatjes. "Ik moet je een keertje een echte fotoshoot geven", piepte ze met een kinderlijk stemmetje. "Dit is vreselijk", zei ze tweemaal over de gemaakte foto's.

Spears verloor eerder dit jaar de gedeelde voogdij over haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen