Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Estelle Gullit kijkt uit naar Victoria Beckham

Shownieuws

Estelle Gullit ziet zichzelf in Los Angeles al in de supermarkt staan naast Victoria Beckham. "Zij helemaal in de plamuur en ik...O Leco, please help!"

Estelle Gullit ziet zichzelf in Los Angeles al in de supermarkt staan naast Victoria Beckham. "Zij helemaal in de plamuur en ik...O Leco, please help!", roept de voetbalvrouw in het nieuwe nummer van Beau Monde. "Ik ken haar een beetje en ze is een leuke vrouw. Echt!"

Volgende maand emigreert de blondine naar Californië, waar haar man Ruud Gullit voor ten minste drie jaar de trainer wordt van voetbalclub LA Galaxy. Hoewel ze nog nooit in Los Angeles is geweest, kan ze zich wel een voorstelling maken van het leven aldaar. "'Plastic fantastic', zeggen ze, hè? Woon ik daar straks tussen die vrouwen met strakgetrokken bekkies. Dus als je me binnenkort tegenkomt met een paar knijpers in mijn nek en een porseleinen Wedgwood-gebit, dan weet je hoe laat het is."

Na oud en nieuw vliegt de familie Gullit naar LA om op huizenjacht te gaan. "Ik heb er een paar op het oog", zegt Estelle. "Het wordt in ieder geval Beverly Hills, dat is de leukste wijk, hebben ze me verzekerd." Bij de keuze voor een nieuw stulpje wordt vooral rekening gehouden met dochter Joëlle en zoon Maxim. "Belangrijk is dat de school voor de kinderen daar in die buurt is."

Estelle, die beroemde heren interviewt voor Beau Monde, gaat in haar nieuwe thuisland niet op haar lauweren rusten. Eerder maakte ze al haar schrijfplannnen voor een Amerikaans tijdschrift bekend. Onduidelijk is nog welk blad het is. "Dat hoor ik nog, maar de sky is the limit. Het worden interviews met bekende mannen, net als ik nu voor Beau Monde doe."

Als een echte nuchtere Hollandse wil de socialite vooral zichzelf blijven. "Ik weet wat mijn roots zijn en die zal ik nooit verloochenen", zegt ze. "Ik zou me erg in mezelf vergissen als ik me in Los Angeles ineens anders zou gaan gedragen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen