Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Recordaantal brieven voor Boer zoekt Vrouw

Shownieuws

Bijna tweeduizend vrijgezellen hebben interesse getoond voor de kandidaten van het derde seizoen van Boer zoekt Vrouw. Dat is volgens de KRO een record.

Bijna tweeduizend vrijgezellen hebben interesse getoond voor de tien kandidaten voor het derde seizoen van Boer zoekt Vrouw. Dat is meer dan een verdubbeling van het aantal brieven dat de KRO ontving bij de twee voorgaande seizoenen, zo maakte de publieke omroep donderdag bekend.

Bijna de helft van de brieven was gericht aan één kandidaat. Of het hier gaat om Agnes, de enige boerin van het tiental, wilde een woordvoerder van de KRO niet bevestigen. Het is voor het eerst dat een vrouw deelneemt aan de Nederlandse variant van de datingshow. In België deed eerder dit jaar al een vrouw mee aan het televisieprogramma.

Op 9 september stelden de tien nieuwe kandidaten zich voor in een speciale uitzending. Welke vijf de komende maanden zullen worden gevolgd, wordt zondag duidelijk. Dan brengt presentatrice Yvon Jaspers een bezoekje aan de kandidaten die de meeste brieven hebben ontvangen. Zij kiezen ieder tien potentiële partners uit, met wie ze in de daaropvolgende aflevering een speeddate hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen