Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liza Minelli ingestort na Zweeds optreden

Shownieuws

Liza Minelli is woensdagavond ingestort na een kerstshow in de Zweedse stad Goteborg. De 61-jarige zangeres zakte in elkaar toen ze het podium verliet.

(Novum/AP) - Liza Minelli is woensdagavond ingestort na een concert in de Zweedse stad Göteborg. Dat heeft haar woordvoerder donderdag bekendgemaakt. De 61-jarige zangeres, die meedeed aan een kerstshow met Zweedse artiesten, zakte in elkaar toen ze het podium verliet.

Na het incident werd Minelli naar haar hotel gebracht, waar een dokter haar onderzocht. In samenspraak met artsen in de Verenigde Staten besloot de dokter dat het verstandig was om de zangeres zo snel mogelijk terug naar Amerika te laten gaan. Daar wordt ze de komende dagen verder onderzocht. Haar woordvoerder kon nog niet vertellen wat er aan de hand is.

Het bezoekje aan Zweden was geen succes voor Minelli, die deze week enkele kerstoptredens gaf op verschillende plekken in het Scandinavische land. Zaterdag werd een lid van haar crew opgepakt op verdenking van mishandeling van een fotograaf die een optreden in Stockholm filmde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen