Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Wolter Kroes in voetsporen vader

Shownieuws

De 9-jarige dochter van Wolter Kroes gaat haar zingende vader achterna. Pamela, zoals het meisje heet, heeft een rolletje te pakken in de musical 'Pinokkio'.

Het 9-jarige dochtertje van Wolter Kroes lijkt in de voetsporen van haar vader te treden. Pamela, zoals het meisje heet, heeft een rolletje te pakken in de musical 'Pinokkio' van Studio 100. Wolter is 'supertrots' op zijn dochter. "Ze heeft het helemaal zelf gedaan, zonder mijn invloed", vertelt de zanger aan Novum Nieuws. "Dat vind ik nog wel het mooiste."

Pamela, die samen met haar broertje Wolter junior bij de ex van Kroes woont, kan meer dan alleen zingen. "Ze kan dansen en ze speelt ook viool. Dat is toch wel apart voor een kind van 9", vindt hij.

Kristel Verbeke van het meidentrio K3 en musicalveteraan Bill van Dijk hebben ook een rol in de musical 'Pinokkio', die van februari tot en met mei in twintig Nederlandse theaters te zien is. Verbeke vertolkt het personage van Nina de Ballerina, die functioneert als het geweten van de houten pop. Van Dijk, die begin jaren negentig de hoofdrol speelde in de musical 'Cyrano', speelt de gemene Grimaldini.

Wolter junior is nog niet echt te porren voor een carrière in de showbizz. "Hij is net 6 geworden en is meer met computers bezig", vertelt zijn vader. "Hij wil drummen, zoals zijn vader ook gedaan heeft. Wie weet."

Wolter Kroes, die hits scoorde als 'Ik heb de hele nacht liggen dromen' en 'Niet normaal', is vrijdag te zien in de tv-special 'Tros muziekfeest: alle fans aan dek', die werd opgenomen op een cruise in het Caraïbisch gebied.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen