Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Model spreekt over affaire met man Eva Longoria

Shownieuws

Een Frans model heeft een boekje opengedaan over haar vermeende affaire met de man van Eva Longoria. Deze week staken geruchten over de affaire de kop op.

Het Franse model Alexandra Paressant heeft een boekje opengedaan over haar vermeende affaire met basketballer Tony Parker, de man van actrice Eva Longoria. "Hij zei dat Eva op seksueel gebied bepaalde dingen niet wil doen", verklapte ze woensdag aan de Amerikaanse showbizzsite X17. "Ze wil niet vrijen voor een spiegel, houdt niet van bepaalde standjes en denkt dat ze acne krijgt van sperma."

Deze week staken geruchten over de affaire de kop op. "Ik hou van mijn vrouw", reageerde de NBA-speler woensdag tegenover het tijdschrift People. "Ze is het beste dat me ooit is overkomen". Volgens Paressant, die een relatie heeft gehad met de Braziliaanse voetbalster Ronaldinho, weerhield dat Parker er niet van al enkele maanden na zijn trouwdag een scheve schaats te rijden. "Iedereen moet op een gegeven moment trouwen, maar je moet nog altijd van je leven blijven genieten."

Tony zou de 26-jarige schone hebben gespot op zijn huwelijksdag, die op 7 juli plaatsvond in Parijs. Via een gezamenlijke vriend, voetballer Thierry Henry, zouden de twee elkaar hebben ontmoet. Na het uitwisselen van seksueel getinte sms'jes en telefoongesprekken zouden de basketballer en het model elkaar op 29 september hebben ontmoet in een hotel in Parijs. Daar zouden ze vele malen het bed hebben gedeeld.

De 32-jarige Longoria, vooral bekend van de serie Desperate Housewives, verloofde zich eind vorig jaar met de van oorsprong Franse Parker, die voor de San Antonio Spurs speelt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen