Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tina Turner 'weet dat Ike dood is'

Shownieuws

Tina Turner weet dat ex-man Ike is overleden, meldt haar woordvoerder. "Ze had al 35 jaar geen contact meer met hem en zal er verder niets meer over zeggen."

Tina Turner wil niet reageren op de dood van haar ex-man Ike. Aan de Amerikaanse showbizzsite TMZ bevestigde haar woordvoerder woensdag slechts dat zij op de hoogte is van zijn dood. "Tina weet dat Ike eerder op de dag is overleden. Ze had al 35 jaar geen contact meer met hem en zal er verder niets meer over zeggen."

Ike Turner overleed woensdag op 76-jarige leeftijd. Zijn bijdrage aan de rock-'n-roll werd overschaduwd door zijn drugsgebruik en de vermeende mishandeling van Tina, die hij altijd heeft ontkend. Na een onstuimig huwelijk verliet de zangeres in 1976 haar man en muzikale wederhelft.

De perikelen in hun huwelijk beschreef Tina in haar autobiografie 'I, Tina', die later werd verfilmd als 'What's love got to do with it?' Na enkele geflopte soloplaten wist de zangeres in 1984 weer de top te bereiken met het album 'Private dancer'.

De 68-jarige Tina kreeg met Ike één zoon, Ronald.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen