Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Samsung LCD-TV mét 'Gassan 121'-diamanten

Shownieuws

Samsung Electronics en Gassan Diamonds presenteerden op de Miljonair Fair 2007 de eerste LCD-TV ter wereld met exclusieve 'Gassan 121'-diamanten. Wereldwijd zullen er slechts 15 exemplaren van de 'Diamond Edition by Samsung' gemaakt worden. First Society Lady Christine Kroonenberg onthulde deze fonkelende Samsung Diamond Edition-TV officieel tijdens de Miljonair Fair 2007.

Samsung Electronics en Gassan Diamonds zijn een zeer exclusieve samenwerking aangegaan. Het resultaat is de 'Diamond Edition by Samsung' waarvan er wereldwijd slechts 15 gemaakt worden. Samsung koos haar topmodel, een 52 inch Full HD LCD met strakke belijningen en de hoogste beeldkwaliteit. In de omlijsting van de LCD TV werden 328 'Gassan 121' geslepen diamanten met een totaal gewicht van 27.84 crt ingezet. Daarnaast werd het Samsung logo gezet in een 18 krt. zetting met 124 briljant geslepen diamanten met een totaal gewicht van 1.70 crt.

Meer over de Diamond Edition LCD-TV en de specificities ervan is op deze website te lezen. Of er nog verkrijgbaar zijn is onduidelijk. Naar verluidt wilde mediamagnaat John de Mol er wel een op zijn bureau hebben. Voor een ‘briljante’ beeldkwaliteit heb je immers toch wel wat over. De Samsung Diamond Edition LCD-TV had een verkoopadviesprijs van � 42.999,- inclusief BTW.

Gassan Diamonds in Amsterdam is van oudsher een diamantslijperij en nu uitgegroeid tot een internationale holding met meer dan 70 topmerken horloges en juwelen. Voor Gassan Diamonds is de samenwerking met Samsung een schitterende kans om het ambachtelijke diamantvak te lanceren binnen de high-tech-wereld van Samsung. Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelstgroeiende merken in ter wereld. [JHV/Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen