Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zieke Britney komt niet opdagen voor verhoor

Shownieuws

Britney Spears is ziek. Daarom kwam ze woensdag niet opdagen voor de getuigenis onder ede die zij moest afleggen in de voogdijzaak rond haar zoontjes.

(Novum/AP) - Britney Spears is ziek. Daarom kwam de getroebleerde zangeres woensdag niet opdagen voor de getuigenis onder ede die zij moest afleggen. Ze was opgeroepen zich te melden bij het kantoor van de advocaat van haar ex-man Kevin Federline voor een verhoor in de voogdijzaak waarin zij verwikkeld zijn.

De grote groep paparazzi die zich had opgesteld voor het kantoor van advocaat Mark Kaplan wachtte tevergeefs op de verschijning van hun favoriete doelwit. Na een uur maakte Kaplan bekend dat Spears zich had afgemeld omdat ze zich niet lekker voelde. Het verhoor wordt nu verschoven naar een nog onbekende datum.

De verwachting was dat Spears ondervraagd zou worden over haar drugs- en alcoholgebruik, over het niet komen opdagen in de rechtbank en over haar relatie met zoontjes Sean Preston en Jayden James. Op deze manier moet worden bepaald of ze de ouderlijke verantwoordelijkheid voor de jongens aankan. Momenteel heeft Federline de voogdij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen