Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears verhoord in voogdijzaak

Shownieuws

Britney Spears wordt woensdag in Los Angeles ondervraagd door de advocaten van haar ex-man Kevin Federline. Ze moet onder ede getuigen in de voogdijzaak.

Britney Spears wordt woensdag in Los Angeles ondervraagd door de advocaten van haar ex-man Kevin Federline. De 26-jarige zangeres moet voor de rechter verschijnen in de voogdijzaak over haar twee kinderen. Daarvoor moet ze onder ede een getuigenis afleggen.

Spears en Federline zijn verwikkeld in een strijd om de voogdij over zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1). Momenteel heeft Federline de voogdij en is voor Spears een bezoekregeling getroffen. Ze mag haar kinderen twee keer per week onder toezicht zien.

Naar verwachting wordt Spears ondervraagd over haar drugs- en alcoholgebruik, het niet komen opdagen in de rechtbank en over de relatie met haar kinderen. Zo moet worden vastgesteld in hoeverre ze geschikt is als moeder.

Eerder deze maand verzocht de kinderbescherming de rechter de voogdijregeling niet te wijzingen tot een onderzoek was afgerond. Gevreesd wordt dat de kinderen het slachtoffer zijn van kindermishandeling en verwaarlozing op momenten dat ze bij hun moeder zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen