Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jodie Foster komt uit de kast

Shownieuws

Jodie Foster bedankte in een speech 'mijn mooie Cydney'. Daarmee leek ze te bevestigen dat ze een lesbische relatie heeft met filmproducente Cydney Bernard.

Jodie Foster heeft voor het eerst in het openbaar toespelingen gemaakt op haar lesbische geaardheid. De actrice kreeg vorige week in Los Angeles de Sherry Lansing Leadership Award uitgereikt voor haar rol als pionier in de entertainmentindustrie. Verschillende Amerikaanse en Britse media melden nu dat zij in haar speech een dankwoord richtte aan 'mijn mooie Cydney, die altijd naast me staat in slechte en in goede tijden'.

Daarmee leek de 45-jarige actrice de verhalen te bevestigen dat ze al ruim vijftien jaar haar leven deelt met filmproducente Cydney Bernard. Ook zouden zij samen de zoons van Foster, Charles (9) en Kit (6) opvoeden, die de achternamen Bernard Foster dragen.

Foster, die Oscars won voor haar rollen in 'Silence of the lambs' en 'The accused', is altijd erg op haar privacy gesteld geweest en wilde nooit eerder ingaan op haar seksuele voorkeur. Ook heeft ze zich nooit willen uitlaten over de identiteit van de vader van haar kinderen, van wie ze zelf beviel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen