Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kiefer Sutherland overstelpt met fanmail in cel

Shownieuws

Kiefer Sutherland wordt overladen met brieven van fans die hem steunen nu hij in de cel zit voor drankrijden. "Hij krijgt zakken vol", liet de gevangenis weten.

Kiefer Sutherland wordt overstelpt met brieven van fans, die hem een hart onder de riem willen steken nu hij in de cel zit. "Hij krijgt zakken vol fanmail", vertelt een woordvoerder van de Californische Glendale-gevangenis aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Het zijn er meer dan honderd per dag."

Sutherland meldde zich vorige week bij het cellencomplex om daar een celstraf van 48 dagen uit te zitten voor rijden onder invloed. De blonde acteur, die geheim agent Jack Bauer speelt in de televisieserie 24, brengt zijn 41e verjaardag, kerst en oud en nieuw achter de tralies door.

Kiefer heeft tot op heden slechts één bezoeker gehad: zijn advocaat. In de gevangenis maakte hij zich vorige week meteen nuttig met het vouwen van wasgoed en rondbrengen van eten. Verder heeft hij boeken meegenomen tegen de verveling.

De rechter stuurde Sutherland naar de cel omdat hij voor de derde keer in drie jaar tijd was gesnapt terwijl hij met drank op achter het stuur zat. Bovendien liep hij, toen hij op 25 september werd aangehouden, nog in een proeftijd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen