Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Al Gore verdenkt Anton Corbijn van hypnose

Shownieuws

Anton Corbijn beschikt volgens Al Gore over hypnotiserende krachten. "Ik heb nog nooit zo'n fotosessie meegemaakt", zei Gore, die voor de fotograaf poseerde.

(Novum/AP) - De Nederlandse fotograaf Anton Corbijn heeft Al Gore op de gevoelige plaat vastgelegd voor een tentoonstelling in het Nobel Peace Center in Oslo. "Ik heb nog nooit een fotosessie als deze meegemaakt", vertelde Gore tijdens de opening van de expositie.

Op een van de foto's laat de voormalige Amerikaanse vicepresident een één meter lange stok op zijn neus balanceren. Gore zei niet te begrijpen hoe Corbijn hem zo informeel kon laten poseren. "Ik kan alleen maar bedenken dat hij hypnotiserende krachten heeft", lachte hij.

Al Gore kreeg maandag in Oslo de Nobelprijs voor de Vrede uitgereikt. Dinsdagavond werd de driedaagse viering rond de uitreiking afgesloten met het Nobel Peace Prize Concert 2007. Uma Thurman en Kevin Spacey presenteerden de avond, terwijl onder anderen Kylie Minogue, Alicia Keys en Melissa Etheridge een optreden verzorgden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen