Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Anna Nicole Smith stierf aan overdosis

Shownieuws

De zoon van Anna Nicole blijkt te zijn overleden aan een overdosis methadon. Eerder werd gedacht dat hij stierf aan een cocktail van methadon en antidepressiva.

(Novum/AP) - De zoon van Anna Nicole Smith is overleden aan een overdosis methadon. Dat heeft het hoofd van het forensische team dat de doodsoorzaak van Daniel onderzocht bekendgemaakt.

De conclusie van het team verschilt van de bevindingen van twee pathologen die eerder onderzoek deden naar de dood van de jongen. Zij zijn van mening dat de jongen stierf aan een cocktail van methadon en twee verschillende antidepressiva. Volgens de chef van het forensische team was de hoeveelheid methadon in het bloed van Daniel al genoeg om hem te doden.

Daniel Smith overleed in september vorig jaar op 20-jarige leeftijd naast het kraambed van zijn moeder in een ziekenhuis op de Bahama's. De blondine was drie dagen eerder bevallen van een dochtertje, Dannielynn.

Anna Nicole overleed vijf maanden later op 39-jarige leeftijd na een overdosis medicijnen. Ze ligt naast haar zoon begraven op een kerkhof op de Bahama's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen