Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Van den Bergh schakelt rechter in over Rattengate'

Shownieuws

Martijn van den Bergh wil via de rechter bewijzen dat hij niets te maken heeft met de 'Rattengate'-affaire. Hij wil Rob de Nijs onder ede laten verhoren.

Martijn van den Bergh wil via de rechter bewijzen dat hij niets te maken heeft met de zogenoemde 'Rattengate'-affaire. De voormalige LiveShop-presentator heeft bij de Amsterdamse rechtbank het verzoek ingediend dat zanger Rob de Nijs, diens vriendin Henriëtte Koetschruiter en Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds worden gehoord over de kwestie. Op deze manier zou hij zijn naam willen zuiveren. Dat meldt RTL Boulevard vrijdag.

Begin juli werd bekend dat Van den Bergh betrokken was bij het schandaal rond Rob de Nijs en zijn ex-vrouw Belinda Meuldijk. De presentator zou door De Nijs en Koetschruiter gemaakte foto's van het vervuilde huis van Meuldijk hebben doorgespeeld aan het roddelblad Privé. In de talkshow van Robert Jensen gaf hij toe dit te hebben gedaan.

Nu ontkent hij echter iets te maken te hebben met het schandaal. Hij zou dit willen bewijzen onder ede, meldt RTL Boulevard.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen