Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tori Spelling leent zich voor dieetreclame

Shownieuws

Tori Spelling is het nieuwe gezicht van NutriSystem. Ze verloor sinds de geboorte van haar baby naar eigen zeggen vijftien kilo met behulp van het dieetplan.

Tori Spelling is niet helemaal op eigen kracht haar zwangerschapskilo's kwijtgeraakt. Volgens de blonde actrice werd ze daarbij geholpen door het dieetprogramma van NutriSystem. De voormalige Beverly Hills 90210-ster is het nieuwe gezicht van het bedrijf, zo meldde het Amerikaanse Entertainment Television eerder deze week.

De 34-jarige Spelling, die negen maanden geleden beviel van zoontje Liam Aaron, zal te zien zijn in televisiereclames en advertenties in verschillende glossy's. De dochter van wijlen televisiemagnaat Aaron Spelling verloor sinds de geboorte van haar baby naar eigen zeggen vijftien kilo met behulp van NutriSystem.

Spelling was de afgelopen jaren vooral in het nieuws door haar vete met haar moeder Candy en andere aspecten van haar privéleven, die werden uitgemeten in de realitysoap Tori & Dean: Inn Love. Samen met haar echtgenoot Dean McDermott heeft ze de leiding over een bed-and-breakfast in Californië.

Bij het populaire NutriSystem kunnen complete dagmenu's worden bezorgd, inclusief tussendoortjes en desserts.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen