Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul de Leeuw komt binnen op één

Shownieuws

Paul de Leeuw komt met zijn dubbel-cd 'Symphonica in rosso' binnen op de eerste plaats van de Mega Album Top 100. Trijntje Oosterhuis debuteert op plaats drie.

Paul de Leeuw komt maandag met zijn dubbel-cd 'Symphonica in rosso' binnen op de eerste plaats van de Mega Album Top 100. Trijntje Oosterhuis debuteert met 'Who'll speak for love', haar tweede album met nummers van Burt Bacharach, op de derde plaats van de hitlijst.

Op nummer twee van de albumlijst staat Anouk met 'Who's your momma', die vorige week nog de eerste plaats bezette. Guus Meeuwis weet met zijn nieuwe muziek-dvd 'Groots met een zachte g' de dertiende plaats te bereiken.

In de top tien van de Single Top 100 zijn geen nieuwe binnenkomers. Rihanna bezet net als vorige week de hoogste positie met haar nummer 'Don't stop the music'. Jeroen van der Boom is hard op weg naar de top. De Nederlandse zanger, die met zijn eerste nummer 1-hit 'Jij bent zo' nog op nummer 13 staat, stijgt met zijn tweede single 'Een wereld' van de achtste naar de tweede plaats.

Hoewel Jan Smit al sinds eind september uit de roulatie is wegens problemen met zijn stembanden, doet hij het in de charts nog altijd goed. Zijn single 'Dan volg je haar benen/Calypso' staat op de derde plaats van de Single Top 100, gevolgd door Coole Piet met 'Speelgoeddief'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen