Kies je favoriete radiostation

Dossiers

KRO-gezichten veilen spullen voor goed doel

Shownieuws

Meerdere KRO-presentatoren, onder wie Anita Witzier en Sebastiaan Labrie, doen mee aan een veiling. De opbrengst gaat naar een project van Terre des Hommes.

Verschillende presentatoren van de KRO doen mee aan een veiling waarvan de opbrengst naar een project van Terre des Hommes gaat. Onder anderen Anita Witzier en Sebastiaan Labrie steunen de actie voor kinderen van Thaise drugshandelaren.

Witzier veilt een portret van haar dat in het tijdschrift Linda heeft gestaan en een schilderij dat zij kreeg van kunstenaar Willem Heijkoop. Labrie stelt een lunch met zichzelf beschikbaar. Ook het espressoapparaat uit het decor van Goedemorgen Nederland en een pakket van de serie 'Toen was geluk heel gewoon' behoren tot de 23 artikelen op de veilingwebsite eBay waarop inmiddels geboden kan worden.

De uitkomst van de veiling wordt op 16 december bekendgemaakt door Anita Witzier tijdens een Open Huis van de KRO. Tijdens deze dag kunnen geïnteresseerden een kijkje achter de schermen nemen bij verschillende programma's van de omroep.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen