Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fergie populair op iTunes

Shownieuws

Fergie is een hit op iTunes. De Black Eyed Peas-zangeres staat twee keer in de top vijf van nummers die dit jaar het meest zijn gedownload van de muziekwebsite.

(Novum/AP) - Fergie is een hit op iTunes. De Black Eyed Peas-zangeres staat twee keer in de top vijf van nummers die dit jaar het meest zijn gedownload van de muziekwebsite. Haar nummer 'Big girls don't cry' staat boven aan de lijst, het nummer 'Glamorous' sluit de top vijf af. Beide liedjes zijn afkomstig van het eerste soloalbum van de zangeres, 'The Dutchess'.

'The sweet escape' van Gwen Stefani was na 'Big girls don't cry' het meest gedownloade nummer in 2007. Het nummer 'Hey there Delilah' van Plain White staat derde op de lijst, gevolgd door 'Girlfriend' van Avril Lavigne.

Bij de albums was 'It won't be soon before long' van Maroon 5 de plaat die het meest gekocht werd op iTunes. 'Back to black' van Amy Winehouse is de tweede cd in de top vijf van meest gedownloade albums. 'Graduation' van Kanye West staat op nummer drie. Ook 'Daughtry' van Chris Daughtry (4) en 'Coco' van Colbie Caillat (5) waren populair.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen