Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peta begint campagne tegen Olsen-tweeling

Shownieuws

Peta is begonnen met een campagne tegen Mary-Kate en Ashley Olsen. De organisatie is woedend omdat zij bont dragen en dit verwerken in hun kledingcollectie.

De Amerikaanse dierenrechtenorganisatie Peta is begonnen met een campagne tegen Mary-Kate en Ashley Olsen. De organisatie is woedend op de acterende tweelingzussen omdat zij meerdere verzoeken hebben genegeerd om te stoppen met het dragen van bont en dit te verwerken in hun kledingcollectie.

De jongerenafdeling van de organisatie, Peta 2, heeft de tweeling nu de 'The Trollsen Twins' gedoopt en een website gelanceerd waarin de zusjes op de hak worden genomen. Zo is op de site onder meer een geanimeerde versie van de tweeling aan te kleden met bloedende kledingstukken van bont.

Ook verspreidt Peta de komende tijd een poster van de 'The Trollsen Twins' met daarop de tekst: 'bont wordt gedragen door mooie dieren en lelijke mensen'. De eerste poster wordt dinsdag onthuld bij de ster van Mary-Kate en Ashley op de Walk of Fame in Los Angeles.

De tweeling heeft een kledinglijn voor meisjes tussen de 4 en de 14 jaar, 'Mary-Kate and Ashley: Real fashion for real girls', die wordt verkocht bij supermarktketen Wal-Mart. Dit jaar lanceerden de zusjes een hippe couturelijn voor vrouwen: The Row.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen