Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shiloh buitenbeentje in familie Jolie-Pitt

Shownieuws

Shiloh is een buitenbeentje in het gezin van Angelina Jolie en Brad Pitt. De biologische dochter van het acteursstel valt op omdat ze niet geadopteerd is.

Shiloh is een buitenbeentje in het gezin van Angelina Jolie en Brad Pitt. Dat zou de actrice volgens verschillende media hebben gezegd in een interview met het Britse tijdschrift Look, dat volgende week verschijnt. De 1,5 jaar oude biologische dochter van het acteursstel valt op in het gezin omdat ze in tegenstelling tot haar broertjes en zusje niet is geadopteerd.

Het kleine meisje lijkt volgens haar moeder erg op haar vader. "Ze lijkt op Brad. En het grappige is dat ze bijna een buitenbeentje is binnen de familie omdat ze blonde haren en blauwe ogen heeft. " Angelina geeft ook toe dat haar gevoelens voor Shiloh anders zijn dan voor de geadopteerde Maddox (6), Zahara (2) en Pax (4). "Ik voelde meer met hen mee, omdat zij overlevers zijn. Shiloh heeft vanaf haar geboorte al zoveel privileges."

Toch weigert de 32-jarige Jolie een van haar kinderen een voorkeursbehandeling te geven. "Ik zorg er bewust voor dat ik de behoeften van Shiloh niet negeer, alleen omdat ik denk dat de anderen kwetsbaarder zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen