Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Beckham slaapt in haar blote niksie

Shownieuws

Victoria Beckham stapt elke avond poedelnaakt in haar bedje. Daar heeft ze een goede reden voor: ze kruipt dan naast een lekker ding, haar man David Beckham.

(Novum/AP) - Victoria Beckham stapt elke avond poedelnaakt in haar bedje. Daar heeft de Spice Girl een goede reden voor: ze kruipt dan namelijk naast een lekker ding, haar man David Beckham. "Naast David Beckham ga je niet een potje liggen slapen", vertelt ze in de Amerikaanse Elle. "Ik ga dus echt wel uit de kleren voordat ik naast hem ga liggen."

In het interview onthult de 33-jarige Posh eveneens dat ze eigenlijk behoorlijk talentloos is. "Ik ben heel eerlijk gezegd nooit ergens goed in geweest. Het was me al snel duidelijk dat ik nooit de beste zangeres, danseres of actrice zou worden."

Toch is er wel degelijk iets waar Victoria in uitblinkt: het zich voortdurend in de spotlights weten te manoeuvreren. Dat doet ze bijvoorbeeld door met haar huwelijk te koop te lopen of zichzelf een apart kapsel aan te meten.

Momenteel treedt Victoria met een reünietournee weer op met de Spice Girls. "Ik wilde dat mijn kinderen te zien kregen dat mammie een echte popster was", verklaart ze. "Het was de laatste kans voor hen om tussen een menigte te staan die schreeuwt en smeekt om de Spice Girls."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen