Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlandse artiest Aristakes treedt op voor Oprah

Shownieuws

De Nederlandse Aristakes treedt binnenkort op bij Oprah Winfrey. Ze nodigde hem uit via haar vriend Stedman Graham, die de zanger/pianist laatst heeft ontmoet.

De Nederlandse zanger/pianist Aristakes treedt begin volgend jaar op in de talkshow van Oprah Winfrey. Dat heeft het management van de in Griekenland geboren artiest vrijdag bekendgemaakt. De Amerikaanse talkshowkoningin heeft hem uitgenodigd via haar vriend Stedman Graham, die Aristakes onlangs heeft ontmoet.

De twee mannen ontmoetten elkaar in oktober toen Stedman gastspreker was op een congres over culturele diversiteit in Den Haag. Tijdens zijn bezoek aan Nederland bezocht de ondernemer en coach ook een 'golftrickshow' van Joost Hage. Deze golfer haalt allemaal trucs uit met golfballen en -sticks op muziek van Aristakes.

Tijdens een gesprek na de show complimenteerde Stedman Aristakes met zijn muziek, waarop de artiest de vriend van Oprah zijn laatste single meegaf. Vanuit de Verenigde Staten heeft Graham vervolgens laten weten dat Oprah Aristakes graag wil uitnodigen om begin volgend jaar in haar show zijn nummer 'Oceans of love' te vertolken. Wanneer dit precies gaat gebeuren, is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen