Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel B. gek op billenknijpen

Shownieuws

Mel B. is gek op billenknijpen. "Mel B. knijpt in onze billen tijdens de show", verklapt de 31-jarige Emma Bunton op de website van de Britse meidengroep.

Mel B. is gek op billenknijpen, en niet alleen het achterwerk van manlief Stephen Belafonte moet het ontgelden. "Mel B. knijpt stiekem in onze billen tijdens de show", verklapt Emma Bunton op de website van de meidengroep. "Daardoor schieten we steeds in de lach."

Ondanks de graaiende handen van Scary Spice, voelt Emma zich steeds meer op haar gemak op het podium. "Ik was tijdens de show dinsdag in San Jose al een stuk minder nerveus dan in Vancouver", schrijft ze.

De 31-jarige zangeres bekent dat ze, ondanks haar zelfvertrouwen, wel al een blunder heeft begaan. "Tijdens het nummer 'Mama' in San Jose, was ik zo afgeleid door het videoscherm met foto's van moeders en kinderen, dat ik spontaan mijn tekst vergat."

Bunton wordt tijdens de tournee vergezeld door haar vriend Jade Jones en hun vier maanden oude zoontje Beau. "We hebben oordopjes voor hem gekocht zodat hij de repetities kan bijwonen", vertelde ze eerder op haar website. "Toen hij 'Wannabe' hoorde, begon hij te dansen door met zijn kleine beentjes te schoppen! Hij is zo schattig."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen