Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brooke Hogan vaag over scheiding ouders

Shownieuws

Brooke Hogan heeft gereageerd op de op handen zijnde scheiding van haar ouders. "Geloof niet alles wat je leest, het gaat prima met mijn ouders", zegt ze.

Brooke Hogan heeft een reactie gegeven op de op handen zijnde scheiding van haar ouders. "Geloof niet alles wat je leest", zegt de blonde dochter van Hulk Hogan in een video, die geplaatst is op de site van de Britse krant The Sun. "Het gaat prima met mijn ouders; ze houden zielsveel van elkaar. De familie Hogan is ijzersterk."

De 19-jarige dochter van de Amerikaanse worstelaar werd belaagd door paparazzi toen ze aan het winkelen was in Los Angeles. Doordat een grote hoeveelheid fotografen om haar heen zwermde, ontstond er verwarring over welke blondine zich achter de grote zonnebril verborg. "Het is niet Britney, het is Brooke Hogan, schat", riep de zangeres, toen een fotograaf de losgeslagen popster in haar dacht te herkennen.

De 54-jarige Terry Bollea, zoals Hulk Hogan eigenlijk heet, kreeg onlangs uit de mond van een verslaggever te horen dat zijn vrouw Linda niet langer in hun 24-jarige huwelijk gelooft. Zij eist een niet nader toegelichte som alimentatie. Ook wil ze dat hun 17-jarige zoon bij haar komt wonen.

Boze tongen beweren dat Terry en Linda de scheiding in scene hebben gezet om hun fortuin veilig te stellen. Eerder dit jaar veroorzaakte Nick een auto-ongeluk, waarbij zijn medepassagier levensgevaarlijk gewond raakte. Ze zouden een miljoenen verslindende rechtszaak vrezen.

De familie Hogan werd bekend door de realityserie Hogan Knows Best, die te zien is op muziekzender MTV.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen