Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aanklacht tegen Jonathan Rhys Meyers ingetrokken

Shownieuws

Jonathan Rhys Meyers wordt niet vervolgd. Hij werd vorige maand gearresteerd omdat hij zich misdroeg tegenover baliepersoneel op de luchthaven van Dublin.

Jonathan Rhys Meyers wordt niet vervolgd voor openbare dronkenschap en verstoring van de openbare orde. Justitie heeft de aanklachten tegen de Ierse acteur ingetrokken. Dat meldt de BBC donderdag.

Rhys Meyers werd vorige maand gearresteerd op de luchthaven van Dublin omdat hij zich misdroeg tegenover baliepersoneel van luchtvaartmaatschappij British Midland. Hij zou stomdronken zijn geweest.

Via zijn advocaat liet de 30-jarige Rhys Meyers, die bekend werd door zijn rol in 'Match point' van Woody Allen, weten spijt te hebben. Hij noemde zijn gedrag ontoelaatbaar en bood zijn excuses aan aan het luchtvaartpersoneel.

De acteur kampt al tijden met een alcoholprobleem. Hij meldde zich in april bij een afkickkliniek in Californië, die hij een maand later weer verliet. Twee dagen na het incident op de Ierse luchthaven overleed de moeder van Rhys Meyers. Enkele uren na haar dood werd hij drinkend gefotografeerd in Londen. Het was toen tien uur 's ochtends.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen