Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix brengt ode aan jarige Amalia

Shownieuws

Johan Vlemmix heeft een lied gemaakt voor prinses Amalia, die vrijdag 4 jaar wordt. Het nummer heet 'Amalia, je zwaait zo schattig naar de camera'.

Johan Vlemmix heeft speciaal voor prinses Amalia een verjaardagslied geschreven. De entertainer gaat vrijdag, op de vierde verjaardag van de oudste dochter van prinses Máxima en prins Willem-Alexander, naar Landgoed De Horsten om het lied aan te bieden. Het nummer draagt de titel 'Amalia, je zwaait zo schattig naar de camera'.

Naast de single brengt de artiest voor Amalia ook een 'Hoe word ik een prinses'-pakket mee. Hierin zit 'alles wat een prinses nodig heeft', zoals boeken, ringen en een kroontje.

Zelf is de 48-jarige Vlemmix wel enthousiast over zijn ode. "Ik vond het gewoon leuk om te doen", vertelt de entertainer. "Ik heb eerder liedjes geschreven over onder anderen Máxima, Willem-Alexander en onze koningin, en nu moet ook Amalia eraan geloven."

De kans dat de kleine Amalia het cadeautje persoonlijk in ontvangst neemt is klein, maar volgens Vlemmix krijgt het koningspaar wel altijd alles wat hij stuurt of afgeeft. "Ik heb al heel wat bedankbrieven gekregen van onze koningin, hoor", glundert hij. De single 'Amalia, je zwaait zo schattig naar de camera' komt niet in de winkels te liggen, maar Vlemmix denkt er wel over om het nummer te plaatsen op zijn website.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen