Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spice Girls sluiten vervolg op reünie niet uit

Shownieuws

De Spice Girls sluiten een vervolg op de reünie niet uit. "Zolang onze fans willen dat we shows doen, zijn we er voor ze", vertelt Emma Bunton aan Reuters.

De Spice Girls sluiten niet uit dat hun reünie toch een vervolg krijgt. "Zolang onze fans willen dat we shows doen, zijn we er voor ze", zei Emma Bunton tegen het Britse persbureau Reuters. Eerder noemde de meidengroep de reünietournee een 'laatste buiging'. Maar nu de band daadwerkelijk aan de concertreeks is begonnen, groeit het enthousiasme.

De 31-jarige Bunton, die ook wel Baby Spice wordt genoemd, geeft toe dat het nu wel een stuk ingewikkelder is geworden om optredens te plannen. Emma en haar collega's Victoria Beckham, Geri Halliwell en Melanie Brown zijn in de afgelopen jaren moeder geworden.

Brown vergelijkt de tournee met een 'reizend circus', omdat alle kinderen, echtgenoten, hondjes en leerkrachten meereizen. De 32-jarige Scary Spice vindt dat de verhoudingen binnen de meidengroep beter en sterker zijn geworden. "Het is een beetje als therapie voor ons", bekent ze.

Bunton voegt hieraan toe dat zij en haar bandmaatjes het succes meer waarderen dan vroeger, toen ze als prille twintigers plotseling wereldsterren werden. "Vroeger waren we een beetje zelfingenomen", geeft ze toe. "Nu hebben we de kans om het nog een keer te doen, maar nu terwijl onze kinderen toekijken."

Geri Hallliwell bekent dat ze spijt heeft dat ze de groep bijna tien jaar geleden de rug toekeerde. "Ik kon met sommige dingen niet goed omgaan", vertelt de 35-jarige Ginger Spice. "Ik zou willen dat ik destijds wat volwassener was geweest."

De Spice Girls gaven woensdagavond een optreden in Los Angeles. Vrijdag staat een tweede concert in de stad op het programma. Daarna vliegen de dames met hun 'Spice Jet' door naar Las Vegas. Later doen ze ook nog onder meer Buenos Aires, Kaapstad, Londen en Peking aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen