Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Birgit Schuurman opent online kunstgalerie

Shownieuws

Birgit Schuurman en haar partner Arne Toonen lanceren vrijdag een online kunstgalerie. Prints & The Revolution biedt voornamelijk 'street art' aan.

Birgit Schuurman en haar vriend Arne Toonen lanceren vrijdag een online kunstgalerie. De prijs van de werken blijft laag doordat er geen ruimte wordt gehuurd om het aangeboden werk te exposeren. Schuurman en Toonen willen kunst betaalbaar maken voor iedereen.

Prints & The Revolution biedt vooral 'street art' en hedendaagse kunst aan. Het aanbod is veelzijdig. Zo worden onder meer zeefdrukken, potlood- en pentekeningen en exclusieve schilderijen verkocht.

De 30-jarige Schuurman heeft zowel onbekende als bekende artiesten weten te strikken voor haar online galerie. Zo wordt het werk van onder anderen Ottograph, Zedz, Silas, T. en Arne Toonen zelf aangeboden via de site.

Tegelijk met de lancering van de online kunstgalerie wordt een expositie van werk van de door Prints & The Revolution vertegenwoordigde artiesten geopend. De expositie is tot en met volgende week donderdag te zien in kunstgalerie Chiellerie in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen