Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Afzeggen concert schaadt imago Dries Roelvink

Shownieuws

Dat hij zijn concert in Ahoy heeft moeten afzeggen, heeft het imago van Dries Roelvink geen goed gedaan. "Dries wordt veel minder geboekt", zegt zijn manager.

Dat hij zijn concert in Ahoy heeft moeten afzeggen, heeft het imago van Dries Roelvink geen goed gedaan. Dat verklaart de manager van de volkszanger tegenover de website Sterrenstek. "Dries wordt veel minder geboekt. Ik zie duidelijk een achteruitgang. Veel mensen vinden hem blijkbaar ineens minder interessant. Zo van: hij is niet eens groot genoeg om één keer Ahoy te vullen. Dat hoor ik echt van mensen."

Het concert dat de zanger op 28 januari in Rotterdam zou geven werd vorige maand voor onbepaalde tijd uitgesteld. Via de reguliere verkoop waren vierduizend kaarten verkocht. De andere helft van Ahoy zou gevuld moeten worden via twee bedrijven. Deze sponsoren trokken zich echter terug, waarmee het concert op losse schroeven was komen te staan.

Dinsdag werd bekend dat het vooralsnog niet is gelukt een nieuwe sponsor te vinden om de kaarten over te nemen. Dat betekent volgens manager André van Commenée echter niet dat het concert definitief van de baan is. "Er komt een concert van Dries in Ahoy in 2008. Dat staat als een paal boven water."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen