Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Xander de Buisonjé is klaar voor gezin

Shownieuws

Xander de Buisonjé is uitgeraasd. De zanger wiens huwelijk met Wendy van Dijk in 2002 werd afgeblazen omdat hij vreemdging, wil graag een gezin stichten.

Xander de Buisonjé is uitgeraasd. Dat vertelt de zanger wiens huwelijk met Wendy van Dijk in 2002 werd afgeblazen omdat hij vreemdging donderdag in De Telegraaf. "Ik zoek inhoud bij een relatie. Dus het moet wel heel gek lopen, wil ik na een paar borrels nog met een onbekende vrouw in bed belanden. Ik heb geleerd en ben ouder en wijzer geworden", verklaart de 34-jarige vrijgezel die graag een gezin zou willen. "Het is alleen nog een kwestie van de juiste tegenkomen."

Op de vraag of Wendy, met wie hij zoontje Sem (4) heeft, niet toch de ware is, antwoordt de artiest ontkennend noch bevestigend. "Weet je, Wendy en ik hebben een zwak voor elkaar. We houden van elkaar, maar we zijn niet verliefd op elkaar. De relatie met Wendy kwam te vroeg in mijn leven, dat is zeker. En ik ben inmiddels veranderd, dat is ook zeker", zegt hij. "Wendy en ik zijn er open over tegen elkaar, dat is de enige manier. We zeggen: 'niet nu, maar zeg nooit nooit'. "

[Novum]

Gerelateerde Artikelen