Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Trouwplannen Carice van Houten 'vette roddel'

Shownieuws

Carice van Houten is voorlopig niet van plan om te trouwen met haar vriend Sebastian Koch. Dat heeft haar manager bevestigd tegenover Novum Nieuws.

Carice van Houten is voorlopig niet van plan om in het huwelijksbootje te stappen met haar vriend Sebastian Koch. Dat heeft haar manager bevestigd tegenover Novum Nieuws. Roddelblad Privé schreef woensdag nog dat de actrice in het voorjaar haar jawoord zal geven in Hollywood. "Een grote, dikke, vette roddel", schatert Janey van Ierland.

Hoewel een huwelijk niet in het verschiet ligt, heeft de 31-jarige filmster wel weer meer tijd om haar Duitse partner te zien. Na filmopnamen in Toronto en Marokko verblijft Van Houten de komende maanden waarschijnlijk voornamelijk in Nederland. Vanaf februari speelt ze enkele maanden de titelrol in het toneelstuk 'De gravin van Parma'. Pierre Bokma is in de productie te zien als vrouwenverleidster Casanova.

Voor Van Houten was 2007 een topjaar. Zo woonde ze in Berlijn opnamen bij van de oorlogsfilm 'Valkyrie', waarin ze de vrouw van Tom Cruise speelt. In Marokko verscheen ze voor de camera als de vrouw van Leonardo DiCaprio, voor de politieke thriller 'Body of lies'. Meteen daarna reisde ze af naar Toronto voor opnamen van de sciencefictionfilm 'Repossession mambo', waarin ook Forest Whitaker en Jude Law te zien zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen