Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Kazàn krabbelt overeind

Shownieuws

Hans Kaz√ n krabbelt weer op. Hij gaat volgend jaar lezingen geven aan zakenmensen over het uiteenspatten van zijn Spaanse droom en de financi√ęle gevolgen ervan.

Hans Kazàn krabbelt langzaam maar zeker overeind. "Gelukkig is alles weer een beetje tot rust gekomen", zegt de illusionist op website Sterrenstek. "Natuurlijk moeten de financiële zaken nog verder worden opgelost, maar daar hou ik me niet zoveel meer mee bezig."

De 54-jarige goochelaar zag dit jaar zijn Spaanse droom uiteenspatten toen zijn Magic Palace de deuren moest sluiten. Hij moet op last van de Spaanse rechter een huurschuld van 2,4 miljoen euro ophoesten voor het theater in Torremolinos. Kazàn werd voor de rechter gesleept door zakenman Bram Bakker, die ook investeerde in Magic Palace.

Er komt iets goeds voort uit alle ellende, want vanaf begin volgend jaar gaat Kazàn voor de organisatie 4 Goals lezingen geven aan zakenmensen over zijn belevenissen van de afgelopen jaren. "Tijdens de lezingen vertel ik over de droom die ik wilde verwezenlijken, het uiteenspatten van deze droom, de financiële gevolgen, mijn depressie en hoe ik met dit alles omga", vertelt de goochelaar, die onlangs met zijn gezin vier weken in de jungle doorbracht voor het SBS-programma Groeten uit de Rimboe.

Kazàn treedt momenteel veel op met zijn zoons Oscar en Renzo en diens vriendin Mara. De 27-jarige Oscar, die nog vrijgezel is, heeft het stadsmagazine NL20 ingeschakeld om via een blind date de vrouw van zijn dromen te vinden. De jonge illusionist zoekt een vrouw die 'doorzaagbaar' is, zodat hij zijn acts op haar kan oefenen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen