Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer geeft jawoord in Oudenbosch

Shownieuws

Frans Bauer en zijn Mariska geven elkaar op vrijdag 9 mei het jawoord in de Basiliek van Oudenbosch. Bauer vroeg Mariska in maart ten huwelijk.

Frans Bauer en zijn Mariska beloven elkaar op vrijdag 9 mei eeuwige trouw in de basiliek van Oudenbosch. Dat bevestigt de manager van de zanger woensdag tegenover Novum Nieuws. De Brabantse basiliek, een kopie van de Sint Pieter in Rome, is een bijzondere plek voor de volkszanger. Hij bezoekt de kerk regelmatig met Mariska en zijn kinderen.

Volgens weekblad Privé is het de bedoeling dat alleen familie en vrienden de plechtigheid bijwonen en wordt nog gekeken hoe de fans van Bauer bij de dienst betrokken kunnen worden. Het plaatsen van een groot televisiescherm op het kerkplein zou een van de opties kunnen zijn.

Na veel speculaties in de media over trouwplannen was het in maart dan zover: De 33-jarige zanger ging bij de eettafel op zijn knieën. De drie zoontjes van het stel, Christiaan, Jan en Frans, waren getuigen van het romantische tafereel. Frans en Mariska zijn al ruim vijftien jaar samen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen