Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Teri Hatcher voor de rechter gesleept om lipgloss

Shownieuws

Teri Hatcher is voor de rechter gesleept door een lipglossfabrikant. Het bedrijf eist 1,6 miljoen euro, omdat ze ook een ander merk zou hebben gepromoot.

(Novum/AP) - Teri Hatcher is voor de rechter gesleept door een lipglossfabrikant. Hydroderm wil de 1,6 miljoen euro terug die het bedrijf aan haar betaalde voor promotionele activiteiten, omdat de 'desperate housewife' ook een concurrerende lipgloss zou hebben gepromoot.

"De naam van Hatcher heeft haar naam inmiddels al aan zo veel concurrerende producten verbonden, dat men maar moet raden aan welke fabrikant ze haar jeugdigde huid en lippen te danken heeft", stelt het bedrijf in de aanklacht. Hatcher maakt volgens Hydraderm reclame voor CityLips en voor nog ten minste zestien andere schoonheidsartikelen.

De actrice, die zaterdag haar 43e verjaardag viert, is woedend over de aantijgingen van het Hydroderm. Haar advocaat laat weten dat de brunette zich al twee jaar keurig aan de afspraken met het bedrijf houdt. Ze eist een schadevergoeding wegens aantasting van haar goede naam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen