Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Snoop Dogg is ouderwetse vader

Shownieuws

Rapper Snoop Dogg is een ouderwetse vader als het om zijn acht jaar oude dochter Cori gaat. Volgens hem mag ze pas een vriendje als ze zevenezeventig jaar is.

Rapper Snoop Dogg wordt door velen niet snel bestempeld als een lieverdje dat zich altijd aan de regels houdt. Als het om zijn acht jaar oude dochter Cori gaat, wordt echter duidelijk dat zelfs deze notoire gangsterrapper er zo nu en dan wat ouderwetse regels op nahoudt. Dat bleek dinsdag bij een bezoek van de 36-jarige Snoop en zijn dochter aan de talkshow van comédienne Ellen Degeneres.

Toen de presentatrice aan Cori vroeg of haar vader streng is, zei ze snel dat hij dat niet is. Snoop reageerde direct. "Jij zegt dat ik niet strikt ben. Maar vertel Ellen maar eens hoe oud je moet zijn voor je een vriendje mag hebben." Waarop Cori vlug antwoordde: "Zevenenzeventig."

Snoop, die zelf meerdere malen in aanraking met justitie is gekomen, denkt desondanks een goed rolmodel voor kinderen te zijn. Dat moet de rapper laten zien in zijn realitysoap Snoop Dogg's Father Hood, die vanaf 9 december op de Amerikaanse televisie te zien is. Daarin zijn ook zijn twee andere kinderen, Cordé (13) en Cordell (10), te bewonderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen