Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bodyguard Lindsay Lohan doet roddelblad proces aan

Shownieuws

Een voormalige bodyguard van Lindsay Lohan heeft maandag Star Magazine voor de rechter gedaagd. De spierbundel is kwaad op het Amerikaanse roddelblad.

(Novum/AP) - Een voormalige bodyguard van Lindsay Lohan heeft maandag Star Magazine voor de rechter gedaagd. De spierbundel is kwaad dat het Amerikaanse roddelblad een foto van hem heeft geplaatst bij een artikel over het veelbesproken feestbeest.

Een foto van Andrae Renard Newman werd in juli afgedrukt bij een artikel over een andere bodyguard van de rossige actrice. Lee Weaver had tegenover Star Magazine zijn verhaal gedaan over zijn ervaringen met Lohan. "Lindsays bodyguard klapt uit de school! Haar zieke geheime wereld", luidde de kop boven het artikel.

Volgens Newman is zijn reputatie als bodyguard van Hollywood-sterren beschadigd door de verkeerd geplaatste foto. "Alle mensen in deze business tekenen geheimhoudingverklaringen", stelt zijn advocaat. "En zelfs als hij niets had getekend, zou hij nooit persoonlijke informatie verklappen. Mensen vertrouwen deze vent."

Volgens Star Magazine gaat het om een ongelukkig foutje. "Op het moment dat Star kreeg te horen dat we in het fotobijschrift de verkeerde bodyguard hadden vermeld, heeft Star onmiddellijk het artikel van de website afgehaald en verontschuldigingen aangeboden voor de fout", meldt een woordvoerder van het roddelblad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen