Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frietje van Beckham te koop op veilingsite

Shownieuws

Op internet staat een frietje te koop dat David Beckham naar verluidt onlangs op de grond heeft laten vallen in Nieuw-Zeeland. Inmiddels is 51 eurocent geboden.

(Novum/AP) - Op internet staat een frietje te koop dat David Beckham onlangs op de grond zou hebben laten vallen. Dat zou hij hebben gedaan tijdens een wandeling door de Nieuw-Zeelandse hoofdstad Wellington.

De tot nu toe enige bieder heeft 51 eurocent op het lichtgezouten stukje gefrituurde aardappel geboden. De verkoper staat garant voor de authenticiteit van het frietje en zegt dat het een ideale aankoop is voor iedereen 'die echt om David Beckham geeft'.

Beckham was onlangs in Nieuw-Zeeland voor een voetbalwedstrijd met zijn club Los Angeles Galaxy. Sindsdien worden op veilingsites diverse souvenirs van Beckhams bezoek te koop aangeboden.

Zo hebben alerte souvenirjagers de hand weten te leggen op enkele voorwerpen die Beckham achterliet na een maaltijd met teamgenoten in een kiprestaurant in Wellington. Sinds woensdag staan onder meer een bord met bestek, een halfvol flesje frisdrank en een gedeeltelijk verorberde maïskolf te koop. Voor dit laatste hebbeding wil de verkoper minimaal veertig euro vangen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen