Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson opnieuw in problemen

Shownieuws

Michael Jackson dreigt zijn ranch Neverland kwijt te raken vanwege achterstallige betalingen op een lening van 23 miljoen dollar. Een schuldeiser wil geld zien.

(Novum/AP) - Michael Jackson dreigt zijn ranch Neverland in Californië kwijt te raken vanwege achterstallige betalingen op een lening van 23 miljoen dollar. Dat zou blijken uit een melding van wanbetaling van de schuldeiser, geplaatst op de website van het Amerikaanse televisiestation KSBY.

Volgens de documenten, gedateerd op 22 oktober, riskeert Wacko Jacko zijn speelparadijs als hij niet binnen drie maanden op de proppen komt met het bedrag van 23 miljoen dollar en een rente van nog eens tweehonderdduizend dollar. Een melding van wanbetaling is de laatste stap die de verstrekker van de lening kan nemen voordat wordt overgegaan tot inbeslagname van het huis van de popster.

Jackson kampt al langer met financiële problemen. Zo bleek vorig jaar dat hij de werknemers van Neverland niet meer kon betalen. De 49-jarige King op Pop woont momenteel niet in het huis. Volgens bronnen resideert hij in een gehuurde woning in Washington DC, nadat hij naar Bahrein en Europa was uitgeweken na zijn vrijspraak van kindermisbruik in 2005.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen