Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Twee Urban Awards voor The Opposites

Shownieuws

The Opposites en Appa waren woensdagavond met twee awards de grote winnaars bij de Urban Awards. Salah Edin won de prijs voor het beste album.

The Opposites en Appa waren woensdagavond met twee awards de grote winnaars bij de Urban Awards. De prijzen van jongerenzender BNN, die met de prijzen de urban cultuur in Nederland een breder podium wil geven, werden uitgereikt in Rotterdam. The Opposites namen de prijzen voor beste single en beste video in ontvangst voor hun nummer 'Geen klasse/geen stijl'. Rapper Appa werd uitgeroepen tot beste nieuwkomer en zijn single 'ter beschikking van de straat' kreeg de award voor beste mixtape.

Rapper Salah Edin, die was genomineerd in zes van de acht categorieën, ging naar huis met één award. Zijn album 'Nederlandse grootste nachtmerrie' werd verkozen tot beste album. Partysquad kreeg de prijs voor beste dj, Typhoon voor beste lyrics voor het nummer 'Volle maan' en Opgezwolle nam de prijs voor beste live-act in ontvangst. De winnaars werden de afgelopen weken door het publiek verkozen via de website urbanawards.nl.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen