Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Don Diablo is beste geklede man

Shownieuws

Don Diablo is door mannenblad Esquire uigroepen tot beste geklede man van het jaar. De dj ontving de titel tijdens de Esquire Fashion Night in Amsterdam.

Don Pepijn Schipper, beter bekend als Don Diablo, is door mannenblad Esquire uigroepen tot beste geklede man van het jaar. De 27-jarige dj ontving de titel woensdagavond tijdens de Esquire Fashion Night in het Tropenmuseum in Amsterdam.

Esquire koos dit jaar voor de tiende keer de beste geklede man. Om het jubileum extra luister bij te zetten, werd voor het eerst ook de beste geklede onbekende man gekozen. Die eer ging naar Philippe Vogelenzang, een 25-jarige fotograaf uit Amsterdam. Hij kreeg van de lezers de meeste stemmen op de website.

De andere genomineerden voor de titel van beste geklede man waren interieurontwerper Eric Kuster, nieuwslezer Rik van de Westelaken, schrijver Simon Vinkenoog en cabaretier Howard Komproe. Zij waren geselecteerd door 25 kenners uit de Nederlandse modewereld, onder wie Marlies Dekkers en Frans Molenaar.

De titel van slechtst geklede man ging naar Giel Beelen. Mook werd uitgeroepen tot bestgeklede band.

Don Diablo treedt in de voetsporen van onder anderen Thijs Römer, Daniel Boissevain, Jules Deelder, Pim Fortuyn, Michiel Huisman en Humberto Tan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen