Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers sexy op de foto voor Dutchypuppy

Shownieuws

Maar liefst twaalf knappe vrouwelijke BN'ers gingen spannend op de foto voor een kalender waarvan de opbrengst naar dierenorganisatie Dutchypuppy gaat.

Maar liefst twaalf knappe vrouwelijke BN'ers waren wel bereid wat bloot te tonen voor dierenorganisatie Dutchypuppy. Onder anderen Elize, Renate Verbaan, Froukje de Both, Kim-Lian van der Meij en Ellemieke Vermolen lieten zich in klassieke pin-up-stijl fotograferen. De verjaardagskalender die daar het resultaat van was, werd woensdag tijdens een presentatie in Amstelveen aan de pers getoond. Dutchypuppy zet zich in tegen de mishandeling van en wreedheden tegen honden in binnen- en buitenland.

Ook Bridget Maasland, medeoprichter van Dutchypuppy, liet zich spannend op de gevoelige plaat vastleggen. Volgens de 32-jarige presentatrice was de keuze voor een uitdagende kalender niet erg moeilijk. "Mannen willen hem hebben omdat er alleen maar lekkere wijven op staan", zegt ze. "Voor jonge meiden zit er tussen de twaalf dames echt wel een bij tegen wie ze opkijken en vrouwen steunen nu eenmaal graag goede doelen."

Het naaktgehalte van de kalender valt volgens Maasland overigens best mee. "Ik denk dat de meeste dames in jurkjes zijn gefotografeerd waar ze normaal ook mee naar feestjes gaan", zegt ze.

Over de mooiste foto lopen de meningen nog uiteen. Kim-Lian van der Meij, bekend van kinderzender Jetix, vindt de foto van zangeres Elize erg geslaagd. "Elize is ook het sexiest. Op haar foto zie je het meeste bloot", zegt ze. "Maar ik vind mijn eigen foto ook heel leuk." Froukje de Both is ook blij met haar foto. "Het is een echte pin-up-foto. Het onnozele meisje, maar dan met een knipoog."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen