Kies je favoriete radiostation

Dossiers

XYP verliest nog een bandlid

Shownieuws

De Britse zangeres Emma Winterbourne is uit XYP gestapt. Vorige maand werd al bekend dat Christon Kloosterboer de Nederlands-Britse band zou verlaten.

De Britse zangeres Emma Winterbourne is uit XYP gestapt. Dat schrijft ze op de website van de Nederlands-Britse band. Vorige maand werd al bekend dat Christon Kloosterboer de groep zou verlaten. XYP bestaat na hun vertrek nog uit vier bandleden: Bart Voncken, Craig Cavanagh, Iris van Kempen en Tesni Stone.

In haar blog op de site vertelt de 21-jarige Emma naar Groot-Brittannië terug te gaan. "Ik heb deze beslissing genomen omdat ik denk dat het de goede tijd is om verder te gaan en iets anders te doen." Toch doet afscheid nemen pijn. "Ik weet zeker dat ik Nederland en mijn leven hier ontzettend ga missen. Ik heb de beste anderhalf jaar van mijn leven gehad en ik neem alle ervaringen met me mee."

De band is druk bezig met de promotie van het nummer 'I wanna be like you', dat werd opgenomen voor de re-release van de Disneyfilm 'Jungle book'. Begin dit jaar scoorden de bandleden een nummer 1-hit met hun debuutsingle 'Body to body'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen