Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Cobain geraakt door film Anton Corbijn

Shownieuws

Frances Bean, de dochter van Kurt Cobain, was erg geraakt door 'Control'. De film van Anton Corbijn gaat over zanger Ian Curtis, die zelfmoord pleegde.

Frances Bean, de 15-jarige dochter van wijlen Nirvana-voorman Kurt Cobain, kwam geshockeerd thuis na het zien van 'Control'. Dat vertelt haar moeder Courtney Love tegen het Amerikaanse blad People. De film van de Nederlandse fotograaf Anton Corbijn verhaalt over Ian Curtis, de zanger van de groep Joy Division die op 23-jarige zelfmoord pleegde.

Love had haar dochter voor het eerst in haar leven alleen met een vriendinnetje eropuit laten gaan in Londen, waar normaal een oppas of bodyguard meegaat. Omdat Frances en haar vriendin, de dochter van zanger Sting, naar de film wilden dacht Love dat ze de meisjes wel alleen kon laten gaan. Ze realiseerde zich echter niet dat de film van Corbijn over de zelfmoord van een zanger gaat.

Cobain beroofde zichzelf op 27-jarige leeftijd in 1994 van het leven. Frances Bean, die haar tweede naam dankt aan haar vader die vond dat ze op haar eerste echo op een boon leek, was toen pas 2 jaar oud.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen