Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Django wint Project Catwalk

Shownieuws

Django is maandag de winnaar geworden van Project Catwalk. De ontwerper, wiens collectie te zien zal zijn in Elle, kon na de uitslag zijn tranen niet bedwingen.

Django is de winnaar geworden van het RTL 5-programma Project Catwalk. In de finale nam hij het maandag op tegen Daisy en Joshua, waarin hij de vakjury unaniem wist te overtuigen van zijn ontwerperstalent. Django kon na het horen van de uitslag zijn tranen niet bedwingen. Zijn collectie is te zien in het januarinummer van Elle en wordt geshowd door zijn favoriete model Josh.

Daarnaast ontvangt Django vijftienduizend euro om een eigen collectie te ontwerpen. Die zal te zien zijn op de Amsterdam Fashion Week. Ook wordt hij een jaar lang gratis vertegenwoordigd door het Amsterdamse pr-bureau Spice PR.

De jury bestond uit vaste leden Cécile Narinx en Daryl van Wouw en werd aangevuld door het succesvolle ontwerpduo Truus en Riet Spijkers, van het modelabel Spijkers & Spijkers. Zij roemden Django onder meer om de groei die hij in het tien weken durende programma had doorgemaakt en om zijn eigen stijl.

Project Catwalk werd in Amerika gepresenteerd door topmodel Heidi Klum en in de eerste Nederlandse editie door Renate Verbaan. Bijna zeshonderdduizend kijkers zagen Django maandag winnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen