Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lieke van Lexmond trots op naaktfoto's

Shownieuws

Lieke van Lexmond is blij met de naaktreportage die ze maakte voor het kerstnummer van de Playboy. "Ik ben heel erg trots", vertelde ze in RTL Boulevard.

Lieke van Lexmond is blij met de naaktreportage die ze maakte voor het kerstnummer van de Playboy. "Ik ben heel erg trots", vertelde de soapactrice dinsdag in RTL Boulevard. "En ik heb natuurlijk een goede deal gesloten. Ik stop meteen met Goede Tijden Slechte Tijden", grapte ze.

Lieke wist een maand van tevoren dat ze in het kerstnummer van het blootblad terecht zou komen. "Ik ben als een gek met een personal trainer aan de gang gegaan en die kreeg me in drieënhalve week helemaal in shape."

De oma van Lieke was in eerste instantie niet enthousiast over het voornemen van haar kleindochter. "Maar nu ze de foto's heeft gezien is ze heel trots", vertelt de actrice, die Charlie speelt in Goede Tijden Slechte Tijden. Zuslief Jetteke, die stylist is bij Glamour Magazine, deed de styling van de shoot.

Vorige week werd bekend dat de relatie tussen de 25-jarige brunette en haar vriend Jeroen Rietbergen voorbij is. "Maar dat heeft helemaal niets te maken met deze reportage", benadrukt Lieke, die net een nieuw huis had betrokken met Jeroen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen