Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Martin Scorsese strikt ook Ben Kingsley voor film

Shownieuws

Filmmaker Martin Scorsese heeft ook acteur Ben Kingsley weten te strikken voor zijn nieuwe filmproject 'Shutter island'. Eerder zegde Leonardo DiCaprio al toe.

Filmmaker Martin Scorsese heeft ook acteur Ben Kingsley weten te strikken voor zijn nieuwe filmproject 'Shutter island'. Dat meldt het filmvakblad Hollywood Reporter. Eerder zegden topacteurs Leonardo DiCaprio en Mark Ruffalo al toe aan de film mee te werken. De opnamen gaan in maart van start.

'Shutter island' is gebaseerd op de thrillerroman van Dennis Lohane, van wie eerder het boek 'Mystic river' werd verfilmd door Clint Eastwood. De film draait om een politieofficier (Ruffalo) en zijn nieuwe partner (DiCaprio) die de ontsnapping van een moordenares uit een psychiatrische inrichting voor criminelen onderzoeken. Aangenomen wordt dat ze zich schuilhoudt op het afgelegen Shutter Island.

Kingsley speelt de hoofdpsychiater van de inrichting, die de politieofficieren tegen zijn zin in moet begeleiden. De 63-jarige acteur won in 1983 een Oscar voor de titelrol in 'Gandhi'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen