Kies je favoriete radiostation

Dossiers

ONM-acteurs zingen voor 3FM Serious Request

Shownieuws

Acteurs uit ONM gaan een single opnemen voor 3FM Serious Request. Sarah Chronis, Eric Bouwman, Levi van Kempen en Lauretta Gerards steunen zo het goede doel.

Vier acteurs uit ONM gaan een single opnemen voor 3FM Serious Request. Dat idee kwam maandagochtend tot stand in het 3FM-programma Giel. Sarah Chronis, Eric Bouwman, Levi van Kempen en Lauretta Gerards gaan samenwerken met producer en zanger Alain Clark om zo hun steentje bij te dragen aan de actie voor het goede doel.

3FM Serious Request is sinds 2004 een jaarlijks actie voor het goede doel waarvoor drie radio-dj's zich zes dagen laten opsluiten in het zogenaamde Glazen Huis. Al die dagen eten de dj's niets en maken ze 24 uur per dag radio. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen.

Op 7 december wordt bekendgemaakt welke drie dj's van 19 december tot kerstavond in het huis in Den Haag gaan vertoeven. Dit jaar zetten ze zich in voor een betere drinkwatervoorziening in de wereld. Vorig jaar werd er een klein 5,6 miljoen euro binnengehaald voor slachtoffers van landmijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen