Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Akon wast handen in onschuld

Shownieuws

Akon heeft verklaard niet schuldig te zijn aan het in gevaar brengen van de gezondheid van een minderjarige en mishandeling. De rapper moest maandag voorkomen.

Akon heeft verklaard niet schuldig te zijn aan het in gevaar brengen van de gezondheid van een minderjarige en mishandeling. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ maandag. De rapper moest maandag in New York voorkomen omdat een meisje bij een van zijn concerten een hersenschudding opliep toen zij een jongen die van het podium werd gegooid op zich kreeg.

Na een korte verschijning in de rechtszaal stond de 34-jarige zanger alweer buiten. Er werd hem verteld dat hij niet aanwezig hoeft te zijn bij toekomstige rechterlijke zittingen en dat zijn advocaat zijn plaats kan innemen. Zijn advocaat, Benjamin Brafman, die eerder P. Diddy vertegenwoordigde, schrijft in een verklaring dat het nooit de bedoeling van Akon is geweest om bewust de wet te breken. "Dit onfortuinlijke incident was niet meer dan een spontane reactie tijdens een live-concert dat Akon ernstig betreurt."

Tijdens het concert op 3 juni in het Amerikaanse Fishkill werd er vanuit het publiek een object gegooid naar de 26-jarige rapper. Vervolgens liep een bewaker het publiek in en bracht een jongen naar het podium. Akon nam de 15-jarige fan op zijn schouders en gooide hem terug het publiek in waarbij deze terecht kwam op de 14-jarige Abby Rosa. In januari is de volgende zitting.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen